(Poistunut julkaisusta)

Rata-asentaja, Etelä-, Länsi-, Pohjois- ja Itä-Suomi
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Haemme asentajia ratarakentamisen valtakunnalliseen yksikköön Etelä-, Länsi-, Pohjois- ja Itä-Suomeen.

Osallistut radanrakentamis- ja kunnossapitotöihin työryhmän jäsenenä. Työ on komennustyötä Suomen rataverkolla ja edellyttää matkustusvalmiutta. Työajat voivat olla myös hyvin vaihtelevia.

Odotamme, että olet suorittanut soveltuvan ammattitutkinnon (esim. rakennusalan perustutkinto). Tehtävässä vaaditaan hyvää terveydentilaa etenkin hyvää näkö- ja kuuloaistia, oma-aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentävän kehittyvän radanrakentamisen parissa sekä mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseksi. Pääset matkustamaan Suomen rataverkolla ja työskentelemään huippuammattilaisten parissa. Tämän työn opit vain työtä tekemällä; koulutamme sinut työn ohessa alan ammattilaiseksi. 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Pohjois- ja Itä-Suomi: resurssipäällikkö Anitta Raappana puh. 040 8664 690 to 26.4. klo 8-14 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@vr.fi

Etelä- ja Länsi-Suomi: resurssipäällikkö Matti Ovaska puh. 040 8630 319 ke 2.5. klo 12-14 ja pe 4.5. klo 13-15 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 6.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.