(Poistunut julkaisusta)

Raskaskoneasentajia Mikkeliin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2020

Oletko autoalan ammattilainen tai tulevaisuuden huippuosaaja?  Hallitsetko mm. kuorma-autojen, traktorien tai maansiirtokoneiden huoltotoimenpiteet?

Etsimme nyt RASKASKONEASENTAJIA vakituisiin työsuhteisiin eri asiakkaalle Mikkelin alueelle. 

Työtehtävät muodostuvat erilaisista raskaankaluston huolto- ja korjaustoimenpiteistä. Työtä tehdään itsenäisesti tai tiimissä tilanteen mukaisesti. Huollettava ja korjattava kalusto vaihtelee hieman asiakkaittain. 

Työt sijaitsevat lähtökohtaisesti Mikkelissä. Kerrothan, jos olet kiinnostunut työskentelemään vastaavissa tehtävissä muilla alueilla. 

Arvostamme: Alan kokemusta ja koulutusta, tekemisen meininkiä ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sinulle: Pitkäaikaisen työsuhteen tunnetussa logistiikka alan yrityksessä, osaavan tiimin tuen ja palkkauksen sinun osaamisen ja kokemuksen mukaisesti. 

Lähetä pikimmiten hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai liitä jo luotu profiilisi haun alle, käsittelemme hakemuksia heti ne saatuamme. Ilmoitathan hakemuksessasi millainen työsuhde sopii parhaiten juuri sinun elämäntilanteeseesi. 

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsultti Leevi Rantalainen p. 045 7881 7711 / leevi.rantalainen@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.