Raskaskoneasentaja
Go On Joensuu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2021
Veekmas Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja työyhteisön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa työyhteisössä.
Haemme asiakkaallemme Veekmas Oy:lle RASKASKONEASENTAJAA Joensuuhun ja lähialueille. 
Etsimme työntekijää itsenäiseen raskaskoneenasentajan työhön. Tehtäviisi kuuluvat mm. tiehöylien asennus-, huolto- ja korjaustehtävät. Tehtävään tarvitset soveltuvan teknisen koulutuksen, sekä kokemusta raskaankaluston asentajan tai mekaanikon tehtävistä. 

Odotamme sinulta oma-aloitteista, huolellisesta ja vastuullista asennetta työtä kohtaan. Opit opeasti uusia tekniikoita ja olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi koneasennuksen tehtävistä. Eduksesi katsomme osaamisen hydrauliikan, sähkötekniikan ja/tai väylätekniikan tehtävistä. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Haemme tehtävään henkilöä, jolla on mahdollisuus työllistyä jopa vakituiseen työsuhteeseen. 

Me Go Onilla autamme työhön liittyen, mutta panostamme hyvinvointiisi myös työn ulkopuolella. Tarjoamme sinulle alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin valtakunnallinen henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on yli 70 etuisuutta esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyen.


Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-koordinaattori Helka Kurittu, p. +358 50 378 6785 (ma-pe 9-15), helka.kurittu@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot