(Poistunut julkaisusta)

Raskaskoneasentaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2020

Haemme asiakkaallemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen raskaskoneasentajaa työkoneiden huoltotehtäviin.

Tehtävässä toimit osana asiakkaamme huoltotiimiä tunnettujen työkonevalmistajien koneiden parissa, niin huolto- kuin kunnossapidon puolella. Työ on liikkuvaa.

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työhön valittavalla henkilöllä tulee olla ajokortti, työturvallisuus- ja tieturvakortti. Hakijassa arvostamme reipasta ja vastuullista asennetta työtä kohtaan, sekä valmiutta 2-vuorotyöhön.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Valitulla henkilöllä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyrityksessä kaiken sujuessa moitteetta.

Mikäli olet etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksen verkkosivujemme kautta mahdollisimman pian osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!