(Poistunut julkaisusta)

Raskaskoneasentaja
Tip Trailer Services Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Haussa timanttisella asenteella varustettu kaveri raskaan kaluston asennuksien pariin

TIP Trailer Services etsii Jyväskylään raskaskoneasentajaa. Tarjolla on mielenkiintoinen ja haastava paikka kansainvälisessä yrityksessä. Työt keskittyvät perävaunujen jarrujen, jousitusten sekä alustojen asennuksiin.

Töitä tehdään yhdessä vuorossa, mutta valmius 2-vuorotyöhön on myös oltava. Työsuhde on määräaikainen. Määräaikaisuuden jälkeen on hyvät mahdollisuudet työllistyä TIP Trailer Servicen kirjoille.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta raskaan kaluston asennuksista. Myös hitsaustaito ja osaaminen perus sähkötöistä ovat oleellisia tehtävässä menestymisen kannalta. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mikäli sinulta löytyy lisäksi hydrauliikkaosaamista, kokemusta Wabco tai Knorr jarrujärjestelmistä sekä A-luvat, katsotaan nämä suurena etuna.

Jos paikka herätti kiinnostuksesi ja voisit nähdä itsesi kyseisessä tehtävässä, laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Rasmus Hautala, rasmus.hautala@barona.fi.