(Poistunut julkaisusta)

Raskaskoneasentaja
Raskone Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Raskone Oy:lle Joensuuhun kahta raskaan kaluston asentajaa.

Tehtävässä toimit raskaan kaluston mekaanikkona, esimerkiksi kuorma-auton vaihtelevissa huolto- ja asennustehtävissä. Työt pitävät sisällään erilaisia mekaanisia asennus-, hitsaus- ja pieniä sähkötöitä. Kyseessä on 2-vuorotyö, joka koostuu aamuvuorosta, iltavuorosta sekä joka kolmas viikko lauantaivuoroista.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa tutkintoa sekä aikaisempaa teknistä kokemusta, esimerkiksi ajoneuvoasentajana. Voit olla kova ammattilainen tai urasi alussa oleva henkilö ja taustaltasi myös esimerkiksi koneistaja, sorvari tai hitsaaja. Tärkeintä kuitenkin on hyvä ja motivoitunut asenne ja halu oppia uutta. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Eduksi katsomme:

  • Ammattikoulutausta, esim. ajoneuvoasentaja
  • Kokemus raskasajoneuvoista
  • Hitsaustaito
  • Sähköosaaminen

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan mekaanikon tehtävän raskaankaluston parissa hyvässä ja joustavassa alan johtavassa organisaatiossa. Palkan suuruus riippuu kokemuksesi määrästä sekä tuotantolisästä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätähän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.