(Poistunut julkaisusta)

Raskaskoneasentaja, Veljekset Kellola Oy
Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2018
Veljekset Kellola Oy on vuonna 1998 perustettu maanrakennusalan yritys. Yritys tarjoaa ammattitaitoista palvelua pääsääntöisesti Raahen seudulla, mutta tarvittaessa Veljekset Kellola palvelee ympäri Suomen. Koulutettu henkilökunta ja laaja alihankkija-verkosto varmistaa riittävän kapasiteetin suurienkin projektien hoitamiseen. Toiminnan kasvaessa ammattilaisjoukko kaipaa nyt vahvistusta monipuolisiin projektien toteuttamiseen.

Haemme asiakkaallemme Veljekset Kellola Oy:lle RASKASKONEASENTAJAA. Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset asennustyöt mm. kaivinkoneiden ja dumppereiden huollot, korjaukset ja vianmääritykset. Työsuhde on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen hakijalla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä.

Odotamme hakijalta:
- asennusalan koulutusta ja osaamista tai vahvaa ja riittävää työkokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustehtävistä
- mekaniikan ja mekaanisten osien asentamisen tuntemusta
- oma-aloitteisuutta ja reipasta työskentelyasennetta.

Täytä hakemus heti ja ilmoita, milloin voisit työt aloittaa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Koskela, 044 3700 009, anna.koskela@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi