(Poistunut julkaisusta)

Raskaskoneasentaja Rotator Oy:lle
Rotator Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Haemme rekrytointitoimeksiantona Rotator Oy:lle toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen raskaskoneasentajaa työkoneiden huoltotehtäviin

Rotator Oy tuo maahan, markkinoi, myy ja huoltaa maarakennuskoneita, trukkeja, henkilönostimia, kurottajia, nostureita, maantiivistyskoneita ja iskuvasaroita. Rotatorin toiminta lähtee aina asiakkaan tarpeesta. Rotator on kumppani, jolle asiakkaan kilpailukyvyn parantaminen on aina ykkösluokan asia. Jotta koneet toimivat ja pyörät pyörivät enemmistö rotatorilaisista työskentelee huollon, varaosien, teknisen tuen ja muun asiakaspalvelun tehtävissä. Yli 60 toiminnan vuotta ovat osoittaneet, että tälle lupaukselle on pettämätön kate. Kaikki edustamamme merkit ovat tehokkaita ja varmatoimisia ja soveltuvat hyvin Suomen vaativiin olosuhteisiin. Vuonna 2017 Rotatorin liikevaihto oli n. 75M€ ja henkilökunnan määrä on noin 150. Lisätietoa meistä www.rotator.fi

Raskaskoneasentaja olet osana Rotatorin Vantaan Tuupakan toimipisteen huoltotiimiä. Työskentelet moderneissa työtiloissa Hitachin, Bomagin, Bellin ja Furukawan kaltaisten arvostettujen ja maailmanlaajuisesti tunnettujen työkonevalmistajien koneiden parissa. Töitä tehdään päivävuorossa työkoneiden huolto- ja kunnossapitotöiden parissa.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta hydraulisten työkoneiden huoltotehtävistä. Hakijalta odotetaan vähintään 3 vuoden työkokemusta vastaavista huoltotehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Eduksi katsomme:

  • Sähkötöiden perusosaaminen
  • B tai C-kortti
  • Englannin kielen osaamisen
  • Tietokoneen käytön perusosaaminen

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset edut, hyvän työilmapiirin ja vastuullisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä. Käytössäsi on modernit työtilat, ensiluokkaiset työkalut ja testerit sekä ammattitaitoinen tekninen tuki. Koulutamme sinua säännöllisesti, pääset näyttämään kykysi ja kasvattamaan omaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meille on tärkeää, että viihdyt palveluksessamme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen uraan.

Lisätietoja Baronalta antaa: Atte Murto-Koivisto, atte.murto-koivisto@barona.fi, 050 5012792

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.