(Poistunut julkaisusta)

Raskaskoneasentaja kiviainesliiketoimintaan
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Haemme Jyväskylään ja Tuusulaan


Raskaskoneasentajaa kiviainesliiketoimintaan


YIT on Suomen johtava kiviainesten tuottaja ja meillä on pitkät perinteet omien murskauslaitosten kunnossapidossa ja laitteiden kehittämisessä.

Haemme Jyväskylän ja Tuusulan toimipiteisiin asentajaa.

Tehtäviisi raskaskoneasentajana kuuluvat kiviainesliiketoiminnan monipuoliset kunnossapitotyöt. Työtehtävät painottuvat Jyväskylässä murskauskaluston ja Tuusulassa pääpaino yhdistelmä ajoneuvojen ja muiden työkoneiden huolto ja korjaustöissä:

Tehtäviisi kuuluu mm.

  • Murskauskaluston huolto- ja korjaustyöt
  • Metalli-, hitsaus- ja koneistustyöt
  • Louheen ja kiviaineksen käsittelyssä käytettävien työkoneiden kunnossapitotyöt
  • Valmiutta osallistua työmailla tehtäviin kunnossapitotöihin, joiden kesto saattaa olla 1-5 vrk.Etsimme


Etsimme reipasta työntekijää, jolla on itsenäinen ja omatoiminen työskentelytapa. Eduksi katsotaan:

  • kokemusta vähintään viiden vuoden ajalta vastaavista tehtävistä 
  • koneasentajan koulutus tai vastaava
  • hydrauliikka- ja sähköjärjestelmien tuntemus
  • Sinulla on BC -luokan ajokorttiTarjoamme

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja rakennusalan mielenkiintoisimpia hankkeita. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen. Henkilöstökerhot tarjoavat erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja lomalla voit päästä nauttimaan rakentamiemme lomamajoitusten tarjonnasta. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin avulla. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Jukka Kankaanpää 040 570 2173 ja kalustopäällikkö Joni Kokko 0400 326 457

HAE TEHTÄVÄÄN 31.7.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.