(Poistunut julkaisusta)

RASKASKONEASENTAJA HELSINKI-VANTAAN LENTOASEMALLE, FINAVIA OYJ
Finavia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020
Finavia Oy
Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, jonka tavoitteena on tehdä matkustamisesta sujuvaa ja mutkatonta. Lentoasemaverkostoomme kuluu 21 lentoasemaa eri puolilla Suomea. Päälentoasemamme Helsinki-Vantaa on johtava eurooppalainen kauko- ja vaihtoliikenteen solmukohta. Yhdessä lentoasemillamme toimivien kumppaniemme kanssa tarjoamme matkustajille maailmanluokan palveluita ja teemme heidän liikkumisestaan turvallista ja huoletonta.
Toimenkuva
Haemme nyt Helsinki-Vantaan Lentoaseman ajoneuvo- ja konekaluston huolto- ja korjaustoimintoihin ammattitaitoista raskaskoneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työskentelet Helsinki-Vantaan kunnossapitoyksikössä, joka huolehtii lentoaseman ulkoalueiden kesä- ja talvikunnossapidosta, vauriokorjauksista sekä konekalustosta. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat lentoaseman työkoneiden ja laitteistojen huolto-, korjaus- sekä asennustehtävät. Vastaat työssäsi myös huoltotarvikkeiden varastoinnista ja ylläpidät huoltotietodokumentointia. Toimenkuva sisältää päivittäistä yhteistyötä ja kontakteja sekä ulkoisten että lentokentän sisäisten sidosryhmien kanssa.
Odotamme sinulta
Hyvät valmiudet haettavaan työhön antaa ajoneuvotekniikan- tai kone- ja metallialan peruskoulutus. Arvostamme myös aiempaa työkokemusta raskaan kaluston asennustehtävistä, esimerkiksi kuorma- ja linja-autojen tai moottorityökoneiden parissa, jonka myötä sinulle on karttunut vahva tuntemus ajoneuvosähköstä ja hydrauliikasta. Lentokenttä työympäristönä vaatii tekijöiltään huolellista ja tarkkaa työtapaa. Toivomme, että olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja ratkaisuhakuinen tekijä, sekä asenteeltasi joustava ja palveluhenkinen ammattilainen.

Työssä tarvitset BC-ajokortin sekä hyvät tietotekniset perusvalmiudet. Valitulta henkilöltä edellytetään moitteetonta taustaa liikenteessä ja hänelle teetetään turvallisuusselvitys.
Muut tiedot
Tarjoamme haettavaksi vakituisen ja mielenkiintoisen tehtävän monipuolisessa, kansainvälisessä sekä kehittyvässä työympäristössä. Työskentely Finavialla tarjoaa hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen, palkitsevat työsuhde-edut sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Työpisteesi sijaitsee Pohjois-Euroopan parhaaksi valitulla lentoasemalla.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän sähköisen hakemuksen osoitteessa www.vmp.fi ja liität mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. Toimithan ripeästi, sillä haastatteluja käydään jo hakuajan puitteissa ja valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Milla Äikäs, milla.aikas@vmp.fi, 0403075053
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.01.2020 mennessä.