(Poistunut julkaisusta)

Raskaskaluston asentaja Pirkanmaalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Haemme kuljetusalan teräsrakenteiden parissa toimivalle asiakasyrityksellemme

RASKASKALUSTON ASENTAJAA Pirkanmaalle

Etsimämme henkilö on metallipuolen moniosaaja, jolla on jo useamman vuoden kokemus ajoneuvoasennuksista raskaan kaluston parista. Työtehtävät koostuvat raskaiden ajoneuvojen asennuksista ja esimerkiksi hitsaustaito on olennainen osa työtä. Toivomme hakijalta mahdollisuutta itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn, mutta oikean henkilön osuessa kohdalle on myös työtehtäviin kouluttaminen mahdollinen vaihtoehto.

Työsuhde on vakituinen ja sijoittuu Virroille.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Raskaskaluston asentaja Pirkanmaalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Kärkkäinen heidi.karkkainen@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.