(Poistunut julkaisusta)

Raskaskaluston asentaja, E.M. Pekkinen Oy
Fiksurekry

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020

Etsimme raskaskaluston asentajaa Maanrakennusliike E.M. Pekkinen Oy:lle Espooseen.

E.M. Pekkinen Oy on vuonna 1960 perustettu espoolainen maanrakennusalan perheyritys. Yrityksen osaamisalueisiin kuuluu pohjarakentaminen ja pohjanvahvistus, tiet ja radat, betonirakenteet ja sillat sekä kunnallistekniikka ja johtoverkot. Urakat toteutetaan pääosin omin resurssein, hyvin monipuolisella kalustolla. Tutustu tarkemmin kalustoon ja yritykseen: www.empekkinen.fi

Huoltotiimin vahvistukseksi kaivataan osaavaa asentajaa. Asentajan pääasiallisena tehtävänä on maanrakennusliikkeen oman kaluston, kuten paalutuskoneiden, kaivukoneiden, kuorma-autojen ym. huoltaminen ja korjaaminen.

Toivomme sinulta jonkin verran aiempaa kokemusta raskaan kaluston parissa työskentelystä. Sähkö- ja hydrauliikkajärjestelmien tuntemus on työssä tarpeen, ja osaat ehkä myös hitsata. Lisäksi toivomme, että olet alasta kiinnostunut ja motivoitunut työntekijä, joka suoriutuu työstään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

E.M. Pekkinen tarjoaa työntekijälle vakituisen työn ja kilpailukykyisen palkan perinteikkäässä yrityksessä, jossa työntekijöiden vaihtuvuus on pientä.

Mikäli koet olevasi etsimämme ahkera ja motivoitunut osaaja,  jätä hakemuksesi PALKKATOIVEINEEN Fiksurekry-palvelussa! 

Työssä voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Kaisa Luukkanen: 040 774 2122 tai kaisa.luukkanen@fiksurekry.fi.

  

Fiksurekry on aivan uudenlainen, helppo ja tehokas rekrytointipalvelu, joka toimii kaikkialla Suomessa. Autamme yrityksiä löytämään parhaat osaajat eri alojen tehtäviin nopeasti ja ammattitaidolla. 

Hakemalla työpaikkaa Fiksurekryn kautta, työllistyt aina suoraan rekrytoivaan yritykseen! www.fiksurekry.fi