Raskaskalustoasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Haemme asiakkaallemme RASKASKALUSTOASENTAJAA Varkauteen.

Työskentely tapahtuu Stora Enson alueella, jossa huollat ja kunnossapidät kuorma-autoja, trukkeja sekä pyöräkuormaajia. Työ on itsenäistä ja vaatii aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.
Työtä tehdään arkisin yhdessä vuorossa. Mahdollisuus työnantajan järjestämään majoitukseen Varkaudessa, joten sopii kauempanakin asuvalle henkilölle.

Palkkaus on AKT:n työehtosopimuksen mukainen, hakijan palkkatoive huomioiden. Työsuhde alkaa määräaikaisena työsuhteena RTK-henkilöstöpalvelun kautta, mutta hyvälle tekijälle tarjolla pidempiaikainen työpaikka asiakkaan omilla kirjoilla. 

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelman, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Lue lisää www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille 

Mikäli olet etsimämme tarkka, luotettava ja huolellinen henkilö, niin jätäthän hakemuksesi pian! 
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo.9-15 HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 0400480613

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461711
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio, Leppävirta, Suonenjoki, Varkaus