Raskaskalustoasentaja / huoltomies
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle raskaskalustoasentajaa / huoltomiestä.

Työtehtäviin kuuluu maanrakennuskoneiden sekä nostimien korjaus- ja asennustöitä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä. Osaaminen hydrauliikan ja mekaniikan parista katsotaan eduksi. Työ pitää sisällään myös mustarautahitsausta, joten aikaisempi hitsauskokemus vaaditaan.

Toivomme hakijoilta hyvää työmotivaatiota ja oma-aloitteisuutta työnteossa sekä kovaa asennetta työntekoon.  Lisäksi tarvitset työssäsi voimassaolevaa työturvallisuus-, tulityö- ja tieturva -korttia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Jätäthän siis hakemuksesi pian.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1146219
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku