(Poistunut julkaisusta)

Raskasajoneuvoasentajia Jyväskylän lähialueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018Työn kuvaus:
  Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme Jyväskylän lähialueelle raskaan kaluston mekaniikka- ja sähköasentajia. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydettyä keväällä 2018 ja tarve on ainakin loppuvuoteen 2018 saakka. 
 

Toivomme sinulta koneasentajan koulutusta tai vastaavia tietoja, sekä aiempaa koneasennuskokemusta. Erityisen kiinnostuneita olemme, jos sinulla on aiempaa taustaa raskaan kaluston parista! Odotamme vahvaa ymmärrystä mekaniikasta, sekä raskaan kaluston sähkötöistä. Eduksesi luetaan myös hydrauliikkaosaaminen sekä väyläpohjaisten ohjausjärjestelmien tuntemus. Arvostamme oma-aloitteista työotetta ja työntekijänä nautit vikojen etsinnästä ja niiden ratkomisesta

Tehtäviisi kuuluu raskaan kaluston mekaniikka- ja sähkötyöt. Töitä tehdään tällä hetkellä päivävuorossa.
 
Tarjoamme sinulle siistit puitteet, sekä mielenkiintoisen tehtäväkentän, jossa pääset kehittämään ja syventämään osaamistasi. Tule osaksi eteenpäin pyrkivää ja kasvuhakuista yritystä!
 
Mikäli tunnistit itsesi ylläolevasta kuvauksesta, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon puolelta Tea Heinolalta, 0400 451 039,  tea.heinola@adecco.fi  Voit hakea paikkaa sivujemme www.adecco.fi kautta tai soittamalla/ laittamalla sähköpostia. Voit myös tulla piipahtamaan toimistollamme Puistokatu 2-4 (Ilmarisenkadun ja Kalevankadun risteyksessä), aina on joku paikalla!

Asiakkaan tehtävänimike:  Raskasajoneuvoasentajia


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Heinola Tea, 0400451039


Toimipaikka:  Jyväskylä