(Poistunut julkaisusta)

Raskaiden teollisuusventtiilien kokoonpanija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Haemme arvostetulle yhteistyökumppanillemme Metso Oyj:lle venttiilien ja venttiiliyhdistelmien kokoonpanijoita tuotantoon pitkäkestoisiin työsuhteisiin. Metson positiivinen kasvu jatkuu myös vuonna 2019 ja haemme sen vuoksi lisää asentajia Metso Oyj:lle 2-vuorotyöhön ja vuonna 2011 avattu moderni tehdas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Kokoonpanijat työskentelevät Metson Hakkilan venttiilitehtaalla monipuolisissa kokoonpanotehtävissä. Valmistettavat tuotteet ovat prosessiteollisuuden venttiilejä ja venttiiliyhdistelmiä ja asentaja vastaa kokonaisuuksien valmistuksesta alusta loppuun. Työt koostuvat mekaanisista-, sähkö-, automaatio- ja instrumentointi-asennustöistä, sekä tuotetestauksesta ja tarkastuksesta. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä.

Työssä menestyminen vaatii tekijältä tehtävään soveltuvaa metallialan koulutustaustaa (esim. koneasentaja, mekaniikka tai vastaava). Aikaisempi kokemus kokoonpanosta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Tärkeintä tehtävässä onnistumisen kannalta on aito kyky ja kiinnostus kehittyä alalla, sekä huolellinen ja oma-aloitteinen työskentelyasenne. Katsomme tärkeäksi valveutuneen asenteen työturvallisuutta kohtaan.

Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä perustietoteknisiä perustaitoja. Katsomme englannin kielen taidon eduksi.

Metso tarjoaa sinulle pitkäkestoisen työsuhteen lisäksi erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi erinomaisissa työolosuhteissa todella kilpailukykyisellä palkalla ja ison talon eduilla. Saat osaavien ja mukavien työkavereiden tuen sekä perusteellisen perehdytyksen.

Mikä mielenkiitosi heräsi ja koet olevasi etsimämme henkilö, niin haethan paikkaa heti, sillä ne täytetään heti sopivien ammattilaisten löydyttyä. Mikäli olet muuttamassa työn perässä Uudenmaan työssäkäyntialueen ulkopuolelta, autamme sinua tarvittaessa asunnon etsinnässä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.