(Poistunut julkaisusta)

Raskaiden teollisuusventtiilien asentaja
Metso Flow Control Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haemme arvostetulle yhteistyökumppanillemme Metso Oyj:lle venttiiliasentajia tuotantoon pitkäkestoisiin työsuhteisiin. Metson positiivinen kasvu jatkuu myös vuonna 2019 ja haemme sen vuoksi lisää asentajia Metso Oyj:lle 2-vuorotyöhön ja vuonna 2011 avattu moderni tehdas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Asentajat työskentelevät Metson Hakkilan venttiilitehtaalla kappaleiden asennustehtävissä raskaiden venttiilien valmistuksessa. Valmistettavat tuotteet ovat prosessiteollisuuden raskaita venttiileitä ja asentaja vastaa kokonaisuuksien valmistuksesta alusta loppuun. Työ sisältää kokoonpanon lisäksi testausta ja laadun tarkkailua. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä.

Työssä menestyminen vaatii tekijältä aiempaa kokemusta metallialalta ja raskaiden kappaleiden kanssa työskentelystä. Katsomme tärkeäksi valveutuneen asenteen työturvallisuutta kohtaan. Hakijalta odotamme lisäksi aitoa kykyä ja kiinnostusta kehittyä alalla, sekä huolellisen ja oma-aloitteisen työskentelyasenteen. Katsomme eduksi metallilaatujen tuntemuksen sekä ymmärryksen paineluokista ja paineistuksesta.

Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä tietoteknisiä perustaitoja. Työssä tulee eteen myös tilanteita, joissa tarvitaan englantia, joten toivomme sinulta riittävää englannin kielen taitoa.

Metso tarjoaa sinulle pitkäkestoisen työsuhteen lisäksi erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi erinomaisissa työolosuhteissa todella kilpailukykyisellä palkalla ja ison talon eduilla. Saat osaavien ja mukavien työkavereiden tuen sekä perusteellisen perehdytyksen.

Mikä mielenkiitosi heräsi ja koet olevasi etsimämme henkilö, niin haethan paikkaa heti, sillä ne täytetään heti sopivien ammattilaisten löydyttyä. Mikäli olet muuttamassa työn perässä Uudenmaan työssäkäyntialueen ulkopuolelta, autamme sinua tarvittaessa asunnon etsinnässä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi tai sitten puhelimitse Ari Kumlanderilta arkisin klo. 16.00 – 17.00 välillä puh. 043 824 4449.