(Poistunut julkaisusta)

Raskaankalustonasentaja, Kausala
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA Kausalaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävänäsi ovat erilaiset raskaan kaluston asennus, korjaus ja hitsaustyöt. Työ on päivätyö. Työt alkavat ensin vuokratyösuhteena, mutta tämän jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen.

Edellytämme aiempaa kokemusta kone- ja metallialan töistä tai koulutusta alalta. Eduksi katsotaan myös raskaan kaluston asennukset ja jarrukorjaukset.

Toivomme sinulta reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon sekä huolellista työn jälkeä. Tykkäät tehdä käsillä ja olet tottunut raskaaseen ja likaiseenkin työhön. Opit nopeasti uutta ja haluat myös koko ajan kehittyä tekemisessäsi.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: mekaanikko, asentaja, korjaaja, hitsaaja, metalliala, autoala, kuorma-automekaanikko, raskaankalustonasentaja