(Poistunut julkaisusta)

Raskaankaluston maalari, Varkaus
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Haluatko työskennellä tarkkuutta vaativassa työssä, jossa pääset näkemään kättesi jäljen konkreettisesti? Etsitkö vakituista työsuhdetta - Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt pikaisella aikataululla raskaankaluston MAALARIA asiakkaallemme Varkauteen.

Sinulla voi olla jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä tai voit olla urasi alkuvaiheessa juuri valmistunut. Tehtäviin annetaan huolellinen perehdytys, joten hyvällä asenteella pääsee pitkälle. Työ sisältää pääsääntöisesti raskaankaluston pohjatöitä ja työt määrittyvät pitkälti osaamisesi mukaan. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti, ma -pe.

Tässä tehtävässä pääset kehittämään ja kehittymään - Pääset osaksi laadukasta palvelua tarjoavaa yritystä, jossa työtäsi helpottavat nykyaikaiset työvälineet. Työkavereiksi saat reilu parikymmentä ammattitaitoista ja motivoitunutta asiantuntijaa.

Onko tässä seuraava urasteppisi? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiili hakuun mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Lisätiedusteluissa sinua auttaa henkilöstökonsultti Miia Tarvainen, 050 362 3984 tai miia.tarvainen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

HYVÄÄ TYÖTÄ.