(Poistunut julkaisusta)

Raskaankaluston kuorma-autoasentaja, Vantaa
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020
Etsimme kuorma-autoasentajaa raskaankaluston huoltoihin erikoistuneelle huoltokorjaamolle Vantaalle. Asiakkaamme on tunnettu laadukkaan ja luotettavan huoltopalvelun tarjoajana ja on positiivisen kasvun myötä halukas kasvattamaan tiimiään.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja valittu osaaja työllistyy suoraan asiakasyritykseen.

Haemme muutaman vuoden työkokemuksen omaavaa raskaankaluston asentajaa tai esimerkiksi autonasentajan taustan omaavaa, kuorma-huolloista kiinnostunutta oppipoikarooliin haluavaa junior asentajaa. Olet saanut koulutuksen, olet motivoitunut oppimaan uutta ja ammattietiikkaasi kuuluu hyvän työjäljen tuottaminen.

Tarjoamme raskaankalustonhuoltoihin suunniteltuja ja henkilöstöystävällisiä työtiloja, osaamisesi huomioivaa palkkatasoa sekä ammattitaitoisen työnjohdon sekä tiimin tuomaa tekemisen meininkiä.

Edun työllistymiseen tuovat työkokemus huoltokorjaamossa työskentelystä, C-ajokortti sekä hyvät suositukset edellisistä työsuhteista.

Jos kiinnostuit kuulemaan asiakkaamme työmahdollisuuksista lisää, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen: ari.pajunen@hryhtiot.fi.

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa.

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi