(Poistunut julkaisusta)

Raskaankaluston kuorma-autoasentaja, Vantaa
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
Etsimme Kuorma-autoasentajaa raskaankaluston huoltoihin erikoistuneelle monimerkkihuoltokorjaamolle Vantaalle. Asiakkaamme on tunnettu laadukkaan ja luotettavan huoltopalvelun tarjoajana ja on positiivisen kasvun myötä halukas kasvattamaan tiimiään.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja valittu osaaja työllistyy suoraan asiakasyritykseen.

Haemme muutaman vuoden työkokemuksen omaavaa valmista raskaankaluston asentajaa tai esimerkiksi autonasentajan taustan omaavaa, kuorma-autoasennuksista kiinnostunutta oppipoikarooliin haluavaa junior asentajaa. Olet saanut koulutuksen, olet motivoitunut oppimaan uutta ja ammattietiikkaasi kuuluu hyvän työjäljen tuottaminen. Arvostat raskaankalustonhuoltoihin suunniteltuja ja henkilöstöystävällisiä työtiloja, osaamisesi huomioivaa palkkatasoa sekä ammattitaitoisen työnjohdon sekä tiimin tuomaan tekemisen meininkiä.

Edun työllistymiseen tuovat: työkokemus monimerkkihuoltokorjaamossa työskentelystä, C-ajokortti sekä positiiviset suositukset edellisistä työsuhteista.

Jos kiinnostuit kuulemaan asiakkaamme työmahdollisuuksista lisää, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätiedot ari.pajunen@hryhtiot.fi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.