(Poistunut julkaisusta)

Raskaankaluston huoltoasentaja
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020
 
SR Harvesting on perustettu vuonna 2010 ja toiminut raskaskoneiden huollon parissa jo vuosia. Liiketoiminnan kehittymisen myötä SRH:na tunnettu raskaskonehuolto on päätetty eriyttää omaksi yritykseksi. Raskaskonehuolto jatkaakin toimintaa uudella y-tunnuksella SRH Service Oy:n nimellä. Tällä hetkellä haemme vahvistusta Jyväskylän tiimiin, jossa huoltoja tehdään kaikkien maanrakennukseen ja maanviljelykseen käytettyjen valtamerkkien koneisiin ja niiden lisälaitteisiin. SRH Service Oy:llä työskentelee tällä hetkellä 12 henkilöä erilaisissa työtehtävissä ja huoltojen toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Saarijärvellä ja Viitasaarella.


Haemme JYVÄSKYLÄÄN

RASKAANKALUSTON HUOLTOASENTAJAA

maanviljelys- ja maanrakennuskoneiden ja niiden lisälaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustöihin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn nuorekkaassa ja kehittyvässä työpaikassa. Työtehtäviisi kuuluu mm. määräaikaishuoltoja, korjaamotyötehtäviä, diagnostiikkaa sekä erilaisten lisälaitteiden asennuksia. Huoltoja suoritetaan välillä myös kentällä sekä asiakkaiden luona, sillä koneita ei aina saada huoltohallille Jyväskylän toimipisteeseen. Tuleva asiakaskuntasi koostuu esimerkiksi maansiirtoyrittäjistä ja kiinteistökonekuskista. Sovit heidän kanssaan toteutumisajan remontille ja pyrit siihen, että työ etenee jouhevasti ja sovitun toteutumisajan puitteessa.

Odotamme sinulta hitsaustaitoa, sähkötekniikan ymmärrystä ja osaamista raskaankaluston erilaisista työtehtävistä. Etenkin puikkohitsausosaaminen katsotaan eduksesi.

Olet etsimämme henkilö, jos olet ehtinyt kerryttää aiempaa työkokemusta esimerkiksi jostakin seuraavista:
 
  • Raskaskonekalustosta
  • Maatalouskoneista
  • Maansiirtokoneista
  • Hydrauliikasta
  • Pneumatiikasta
  • Sähkötekniikasta
     
Tule mukaan osaksi työporukkaa, jossa ammattitaito, asiakastyytyväisyys, koulutus ja vuosien kokemus ovat avainasemassa toiminnassa! Tuleva esimiehesi arvostaa halukkuuttasi hyödyntää ja kehittää ammattitaitoasi. Työskentely tapahtuu rennolla huumorilla mutta ahkerassa hengessä, ja jokaisen tavoitteena on palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.


Lisätiedot ja hakeminen

Jos onnistuimme herättämään mielenkiintosi, hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Raskaankaluston huoltoasentaja. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Haku suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa. Voit käydä tutustumassa meihin osoitteessa www.temp-team.fi.

Lisätietoja hakemukseen liittyvissä asioissa antaa TEMP-TEAMin Kristiina Kallio puh. 040 500 2830. (ma-pe klo 9-16).
Työtehtävään liittyvissä kysymyksissä voit soittaa SRH Service Oy:n Liiketoiminnan johtajalle Joona Paukulle puh.045 261 5300.

Hakuaika päättyy 29.11.2020