(Poistunut julkaisusta)

Raskaankaluston huoltoasentaja SRH Servicelle Jyväskylään
SRH Service Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Tehtävänkuvaus:

Etsimme asiakkaallemme SRH Service Oy:lle raskaankaluston huoltoasentajaa Jyväskylään.

Raskaskaluston huoltoasentajana teet maanviljelys- ja maanrakennuskoneiden ja niiden lisälaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustöitä. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu määräaikaishuoltoja, korjaamotyötehtäviä, diagnostiikkaa sekä erilaisten lisälaitteiden asennuksia. Huoltoja suoritetaan välillä myös kentällä sekä asiakkaiden luona, sillä koneita ei aina saada huoltohallille Jyväskylän toimipisteeseen. Tuleva asiakaskuntasi koostuu esimerkiksi maansiirtoyrittäjistä ja kiinteistökonekuskista. Sovit heidän kanssaan toteutumisajan remontille ja pyrit siihen, että työ etenee jouhevasti ja sovitun toteutumisajan puitteessa.


Tarjoamme sinulle:

Huoltoasentajana pääset osaksi työyhteisöä, jossa ammattitaito, asiakastyytyväisyys, koulutus ja vuosien kokemus ovat avainasemassa kaikessa toiminnassa! Tuleva esimiehesi arvostaa halukkuuttasi hyödyntää ja kehittää ammattitaitoasi. Työtä tehdään rennossa huumorilla höystetyssä ilmapiirissä, mutta ahkerassa hengessä – jokaisen työntekijän tavoitteena on palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.Ketä etsimme?

Voit olla kokenut konkari tai raskaankaluston aloitteleva huoltoasentaja - tärkeintä on, että sinulla on asenne ja motivaatio kohdillaan. Etsimme ensisijassa tekijää, jolta löytyy intoa koneiden parissa työskentelyä kohtaan sekä halua auttaa asiakkaita menestymään. 

Huoltoasentajan roolissa menestyäksesi tarvitset:

  • Aikaisempaa työkokemusta erilaisten raskaskonekalustojen huolto- ja korjaustöistä sekä tuntemusta maansiirto- ja maatalouskoneista

  • Kokemusta vianetsinnästä ja OBD -diagnostiikan lukutaitoa

  • Kokemus ja osaaminen hydrauliikasta, pneumatiikasta ja sähkötekniikasta sekä hitsaustaito (etenkin puikkohitsaus) ovat eduksesi
     Lisätiedot ja hakeminen:

Mikäli koet huoltoasentajan pestin omaksesi, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta www.temp-team.fi – Löydä töitä - Raskaankaluston huoltoasentaja SRH Servicelle Jyväskylään ja kerro meille, miksi juuri sinä olet etsimämme henkilö. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna ja hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

TEMP-TEAM toimii SRH Servicen yhteistyökumppanina rekrytoinnissa ja valittu henkilö työllistyy suoraan SRH Servicen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoa avoimesta tehtävästä TEMP-TEAMillä antaa HR-Specialist Hanna Rättö puh. 0408452251 tai e-mail hanna.ratto@temp-team.fi.