Raskaankaluston asentaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään

RASKAANKALUSTON ASENTAJAA.

Raskaankaluston asentajana tehtäväkenttäsi pitää sisällään raskaan kaluston runkoon, alustaan, moottoreihin ja varusteisiin kohdistuvia huoltoja ja korjauksia.

Etsimme esimerkiksi raskaankaluston mekaanikon tutkinnon suorittanutta tekijää, jolta löytyy aiempaa kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä. Hydrauliikan ja sähkötekniikan tuntemuksen katsomme eduksi. Tärkeintä onkin, että sinulla on vahva motivaatio ja itsenäinen työote. Joustavuus työaikojen suhteen katsotaan eduksi, sillä töitä voidaan ainakin ajoittain tehdä kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 3.6.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tiedusteluihin vastaa Olli-Matti Niskanen, puh. 040 570 5917, olli-matti.niskanen@adecco.fi.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia -maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.
Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.
Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362797
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Olli-Matti Niskanen (olli-matti.niskanen (a) adecco.fi)
  • Puhelin: +358 405705917
  • Sijainti: Jyväskylä