Raskaankaluston asentaja
Bernitz Huolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Bernitz Huolto on 2017 Jyväskylään perustettu raskaankaluston huoltoyritys. Yritys on taloudellisesti vakaa ja toimintaa johdetaan hyvin. Tilauskanta on iso ja vahvassa kasvussa. Uusi 1500 m2 kokoinen halli on viittä vaille valmis ja muutto tapahtuu maalis-huhtikuun vaihteessa. Toimintaan ja kasvuun panostetaan vahvasti koko ajan. Nyt lisätään myös henkilökunnan määrää.

Kiinnostaisiko sinua vakituinen työ ja monipuoliset asentajan tehtävät vakaassa ja kasvavassa yrityksessä?

Haemme asentajia raskaankaluston asennustehtäviin Bernitz Huollolle Seppälänkankaalle.

Hyvä tausta on esimerkiksi raskaankaluston, traktoreiden tai pyöräkoneiden asennuksista hankittu osaaminen ja kokemus. Myös harrastuneisuus on kovassa kurssissa ja tekemisestä saatu kokemus arvokkaampaa kuin näytöt paperilla. Mekaniikka ja hydrauliikkaosaaminen on eduksi ja jos sinulla on osaamista kuorma-autojen paineilmajärjestelmistä, alustatöistä ja huolloista, niin aina vaan paranee. Toivomme myös, että sinulla on valmiudet tehdä kaksivuorotyötä.

Tiimi on pieni ja työssä pärjää oma-aloitteinen ja innostunut työntekijä.

Työt alkavat heti ja työsopimus on vakituinen. Adecco auttaa rekrytoinnissa, mutta työsopimus tehdään Bernitz Huollon kanssa.

Miksi Bernitzille kannattaa tulla?

Hyvälle tekijälle maksetaan osaamisen mukaista, kilpailukykyistä palkkaa. Tehtävät ovat vaihtelevia ja tässä sinulla on hyvä mahdollisuus kehittää omaa uraasi alalla. Petteri, yrityksen omistajana ja vetäjänä, on jämpti, napakka ja pitää niin talouden kuin työympäristön kunnossa. Toiminnassaan hän arvostaa joustavuutta puolin ja toisin. Myös työvälineisiin ja työympäristöön investoidaan. Muutenkin kaveri on hyvä tyyppi.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, niin soittele Tealle p. 0400 451 039. Hae paikkaa hakemuksessa olevan linkin kautta. Paikat täytetään heti oikeiden henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1348714
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tea Heinola (tea.heinola (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Jyväskylä