(Poistunut julkaisusta)

Raskaankaluston asentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt kahta luotettavaa ja tarmokasta

RASKAANKALUSTON ASENTAJAA

Kesätöihin Vantaalle 1.5.-31.8.

Sinulla on BC-ajokortti ja olet valmistunut tai opiskelet parhaillaan raskaankaluston asentajaksi. Työ sisältää raskaankaluston alustatöitä ja päällirakenteiden korjausta (pakkaajat ja vaihtolavalaitteet) sekä varaosien kuljetustöitä pääkaupunkiseudulla. Töitä tehdään vuoroviikoin kahdessa vuorossa, aamuvuoro 6-14 ja iltavuoro 14-22.
Odotamme sinulta reipasta ja vastuullista otetta työhön sekä suomenkielen taitoa. Työskentelet suunnitelmallisesti ja työn jälkesi on laadukasta. Lisäksi arvostamme asiakasystävällisyyttä sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.
Hakuaika päättyy 31.3.mutta haethan tehtävää pikaisesti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat kätevimmin osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.
Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja