(Poistunut julkaisusta)

Raskaankaluston asentaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Toimeksiantajayrityksemme on 2000- luvulla perustettu raskaankaluston huoltamiseen ja korjaamiseen erikoistunut yritys. Etsimme nyt toimeksiantajallemme asenteella varustettua raskaankaluston asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Yrityksen toimipiste sijaitsee Tampereella, mutta toimialueena on käytännössä koko Suomi. Työssä aloitetaan vuoden alussa.

Raskaankaluston asentajan työ on hyvin monipuolista huollettavan kaluston vaihdellessa aina suurista murskaimista pienempiin työkoneisiin. Huoltoja ja korjauksia tehdään Tampereella yrityksen toimitiloissa sekä kentällä ympäri Suomen.

Hakijalta edellytetään ennen kaikkea oikeaa asennetta työhön, ahkeruutta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Avoin asenne uuden oppimiseen on paljon tärkeämpää, kuin pitkä työkokemus tai koulutus. Työntekijältä edellytetään myös työturvallisuus-, tuli-, tieturva- sekä kuorma-autokorttia, perusosaamista hydrauliikasta ja mekaniikasta sekä kokemusta autojen kanssa työskentelystä. Hakijalle on eduksi suoritettu EA1 kurssi ja hitsaustaito.

Töitä tehdään arkisin klo 07:00 – 18:00 välisellä ajalla ja tarvittaessa työhanskat pysyvät käsissä pidempäänkin. Jos työntekijä on asiakkaan luona suorittamassa kenttähuoltoa, voi työpäivä venyä. Satunnaisesti kauempana oltaessa, yövytään myös paikkakunnalla. Palkkauksessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko paikasta? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Sanna Noki 050-411 6510.