(Poistunut julkaisusta)

Raskaankaluston asentaja (Haku päättynyt)
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Haemme edelleen asiakasyrityksellemme Poriin raskaankaluston asentajaa.

Asentajan työtehtäviin kuuluu monipuolisia raskaankaluston huolto- ja korjaustöitä. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös vakinaistua yrityksen palvelukseen koeajan jälkeen.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta raskaankaluston asennustöistä, mutta voit olla myös esimerkiksi reippaalla tekijäasenteella varustettu maatilan kasvatti, jolla on kokemusta esimerkiksi traktorien korjaamisesta, tai voit olla muuten raskaankaluston parissa pyörinyt motivoitunut uuden oppija. Etsimämme työntekijä pitää porukassa työskentelystä ja hänen työotteensa on reipas ja aikaansaava. 

Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytäthän hakemuksesi pikimmiten! Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja antavat: Juliana Leivo 040 523 9915 / Susanna Vesanto 040 518 9915

https://www.carrot.fi

Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!     

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.