(Poistunut julkaisusta)

Raskaankaluston asentaja (Haku päättynyt)
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Haemme asiakasyrityksellemme Poriin raskaankaluston asentajaa.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisia raskaankaluston huolto- ja korjaustöitä. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös vakinaistua yrityksen palvelukseen koeajan jälkeen.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta raskaankaluston asennustöistä, mutta voit olla myös esimerkiksi reippaalla tekijäasenteella varustettu maatilan kasvatti, jolla on kokemusta esimerkiksi traktorien korjaamisesta, tai voit olla muuten raskaankaluston parissa pyörinyt motivoitunut uuden oppija. Etsimämme työntekijä pitää porukassa työskentelystä ja hänen työotteensa on reipas ja aikaansaava. 

Kun täytät hakemuksen järjestelmäämme, saat käyttäjätunnukset. Mikäli sinulla ei ole valmista ansioluetteloa, voit kirjautua myöhemmin uudelleen järjestelmään hakemuksen täyttämisen jälkeen ja täydentää tietojasi. 

Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja antavat: Rauno Viitasalo 050 342 7175

https://www.carrot.fi

Carrot - meillä on töitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!     

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.