Raskaan kaluston sähköasentaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Raskaan kaluston sähköasentaja

Etsimme asiakasyrityksellemme VAK huoltopalvelut Oy:lle raskaan kaluston sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. VAK:lla pääset osaksi kasvavaa ja ammattitaitoista tiimiä. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa. Kaikki yhteydenotot sekä hakemukset osoitetaan Eezyn yhteyshenkilölle. Yhteystiedot löytyvät hakuilmoituksesta. 

VAK Huoltopalvelut tarjoaa monipuoliset huolto- ja korjaamopalvelut kaikelle raskaalle kuljetuskalustolle valmistajasta riippumatta. VAK Huoltopalvelut tarjoavat asiakkailleen maan kattavimman huoltopalveluverkoston.

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Toivomme hakijoilta kokemusta autosähköpuolen tehtävistä, mikäli kokemusta löytyy raskaan kaluston puolelta niin aina parempi. Sinulla on mielellään jo useamman vuoden työkokemus, mutta otamme haussa huomioon myös vasta työuransa alussa olevat asentajat, joilla asenne ja perustiedot ovat kohdallaan. Töitä tehdään 2-vuorossa (6-14 / 14-22) joten valmiutta vuorotyöhön tulee olla.  

Katsomme eduksi kuorma-auto/rekkakortin. 

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työn viihtyisässä ja kasvavassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, joka keskustellaan tekijän historia huomioiden. VAK Huoltopalvelut panostaa työntekijöiden hyvinvointiin, työpaikalla on hyvä tekemisen meininki ja halu puhaltaa yhteen hiileen.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 30.05.2021.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Christian Rönndahl
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
0403075018
christian.ronndahl@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1444209
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Kokoonpano, kunnossapito ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Aura, Kaarina, Lieto, Masku, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Turku