Raskaan kaluston sähköasentaja (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Raskaan kaluston sähköasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Asiakasyrityksemme palvelutarjontaan kuuluvat mm. raskaankaluston korjaustyöt sekä esimerkiksi kuorma-autojen päällirakenne valmistukset, asennukset ja huollot. Sähköasentajana olet vastuussa mm. raskaankaluston hyttisähkötöistä sekä esimerkiksi päällirakenteiden (koukku- ja vaijerilaitteiden) ja perälautojen asennuksista. Yrityksen palveluntarjonta on monipuolinen, joten myös työnkuvasi on erittäin vaihteleva ja mielenkiintoinen. Katsomme eduksesi hydrauliikka-, pneumatiikka- sekä hitsausosaamisen. Työskentely tapahtuu ma - pe klo 7-15:30.

Odotamme hakijalta ennen kaikkea hyvää asennetta ja kiinnostusta monipuolisiin työtehtäviin sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta/kokemusta sähkötöistä. Voit olla hankkinut osaamista myös esimekiksi vapaa-ajaltasi, joten tärkeintä on se, että työkalut pysyvät käsissä ja olet halukas oppimaan. Tyyppi ratkaisee!

Asiakasyrityksemme tarjoaa mukavan työporukan ja työpaikan missä varmasti viihtyy pitkään!

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit liittyä osaksi asiakkaamme rentoa ja hauskaa työporukkaa? Täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Haastattelut aloitetaan välittömästi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Hakuaikaa on 5.3.2021 asti. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427471
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku