Raskaan kaluston pesijä, Uudenmaan Painepesu Oy (Vantaa)
Uudenmaan Painepesu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Uudenmaan Painepesu Oy on vuonna 2015 perustettu painepesuihin erikoistunut perheomisteinen yritys. Toimimme eri aloilla tehden kattojen pinnoituksia ja pesuja, työkonepesuja sekä graffitien poistoja ammattitaidolla. Meille asiakastyytyväisyys on kaikki kaikessa ja panostamme laadukkaaseen työn jälkeen. Lisää meistä osoitteesta www.uudenmaanpainepesu.fi.

Uudenmaan Painepesu Oy etsii nyt kauttamme kahta toimeen tarttuvaa raskaan kaluston pesijää.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten työkoneiden pesut ja pesuhallin yleisen siisteyden ylläpitäminen. Olet aktiivisesti yhteydessä työnjohtoon ja edistät omalta osaltasi sitä, että koneet saapuvat pesuun tehokkaalla aikataululla. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä vaan tärkeintä on tunnollinen ja oma-aloitteinen otteesi työntekoa kohtaan sekä korkea työmoraalisi. Et pelkää käsiesi likaantumista ja paineen alla työskentely ei tuota harmaita hiuksia. Asiakastyytyväisyys on sinulle kunnia-asia, joka näkyy myös työn jäljessäsi. Odotamme sinulta lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia.

Saat perehdytyksen työtehtävään ja yrityksen toimintamalleihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan maalis-huhtikuun aikana. Työaika sijoittuu arkisin klo 7-15.30 väliselle ajalle ja työtunteja on tarjolla 15-37,5 h / viikossa.

Mikäli tunnistit itsesi ja haluat päästä osaksi työtä pelkäämätöntä tiimiämme, hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Minna Hänniseltä, p. 050 411 0651. Puhelintiedustelut ma-pe klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Uudenmaan Painepesu Oy:lle.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426054
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa