Raskaan kaluston mekaanikko
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Raskone Oy on raskaan kaluston ja pakettiautokaluston autokorjaamo. He huoltavat ja korjaavat kuorma-autot, pakettiautot, perävaunut ja työkoneet merkistä ja iästä riippumatta. Lisäksi he tarjoavat huollot ja korjauspalvelut myös henkilöautoille. Raskone Oy:n liikevaihto oli 65,2 miljoonaa euroa vuonna 2018 ja se työllisti liki 500 henkilöä.


Asiakkaamme, Raskone Oy, etsii raskaan kaluston mekaanikkoa monimerkkikorjaamolleen vakituiseen työsuhteeseen. Raskone Hämeenlinnan omat merkkiedustukset ovat Mercedes-Benz, MAN ja SISU. Raskone Oy:n Hämeenlinnan korjaamo on muuttanut kesällä 2019 täysin uusiin ja nykyaikaisiin korjaamotiloihin.

Työnkuvaus
Raskaan kaluston mekaanikkona tehtäväkenttäsi pitää sisällään raskaan kaluston runkoon, alustaan, moottereihin, päällirakenteisiin ja varusteisiin kohdistuvia huoltoja ja korjauksia. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan, vahvaa työmoraalia noudattaen. Osallistut päivittäisiin tehtäviin tiiviissä yhteistyössä lähitiimisi kanssa.

Tehtävässä menestymisen edellytykset
Etsimme esimerkiksi ajoneuvoasentajan tai raskaan kaluston mekaanikon tutkinnon suorittanutta tekijää, jolta löytyy aiempaa kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä. Hydrauliikan ja sähkötekniikan tuntemuksen sekä moottoritietämyksen katsomme eduksi. Toivomme hakijan omaavan motivoituneen ja joustavan asenteen työtä kohtaan, sekä oma-aloitteisen työotteen. Merkittäväksi eduksi katsomme hakijan aiemman tuntemuksen Mercedes-Benzin, Sisun, Volvon tai Scanian ajoneuvotekniikasta. Viikkotyöaika on 38,25 h /vko

Tarjoamme
Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan ammattilaisten tiimissä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Tässä työssä osaamisesi palkitaan kilpailukykyisellä palkkauksella. Saat pitkäaikaisen ja joustavan työn, jossa pystyt kehittämään omaa osaamistasi nykyaikaisessa työympäristössä.

Hakuprosessi
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, tule mukaan hyvään porukkaan! Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian kotisivujemme www.workpower.fi kautta. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse WorkPowerin yhteyshenkilöille osoitteeseen lasse.lehtinen@workpower.fi tai mira.salomaa@workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta. Lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenköt asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen puh. 040 676 2121 tai HR-konsultti Mira Salomaa puh. 045 132 0405.

Avainsanat: mekaanikko, ajoneuvoasentaja, raskas kalusto, teollisuus, kokopäivätyö, vakituinen.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot