(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston mekaanikko
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Raskone Oy on raskaan kaluston ja pakettiautokaluston autokorjaamo. Siellä huolletaan ja korjataan kuorma-autot, pakettiautot, perävaunut ja työkoneet merkistä ja iästä riippumatta. Raskoneelta saat myös huollot ja korjauspalvelut henkilö- ja pakettiautoille. Yrityksen liikevaihto oli 65,2 miljoonaa euroa vuonna 2018 ja se työllisti liki 500 henkilöä.

Nyt Raskone Oy etsii

raskaan kaluston mekaanikkoa

monimerkkikorjaamolleen vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän yksikköön. Yrityksen omat merkkiedustukset ovat Iveco, MAN, SISU ja SOLARIS. Raskone Oy:n toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työnkuvaus:
Raskaan kaluston mekaanikkona tehtäväkenttäsi pitää sisällään raskaan kaluston runkoon, alustaan, moottereihin, päällirakenteisiin ja varusteisiin kohdistuvia huoltoja ja korjauksia. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan, vahvaa työmoraalia noudattaen. Osallistut päivittäisiin tehtäviin tiiviissä yhteistyössä lähitiimisi kanssa.

Tehtävässä menestymisen edellytykset:
Etsimme esimerkiksi autoasentajan tai raskaan kaluston mekaanikon tutkinnon suorittanutta tekijää, jolta löytyy aiempaa kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä. Hydrauliikan ja sähkötekniikan tuntemuksen sekä jarrusovitusluvat katsomme eduksi. Toivomme hakijan omaavan motivoituneen ja joustavan asenteen työtä kohtaan, sekä oma-aloitteisen työotteen. Merkittäväksi eduksi katsomme hakijan aiemman tuntemuksen jostakin raskaan kaluston ajoneuvotekniikasta (esimerkiksi MB, Volvo tai Scania). Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta odotamme, että hakijalta löytyy kuitenkin valmiutta vuorotöihin sekä halukkuutta työskennellä myös lauantaisin. Toimipisteen aukioloajat asettuvat arkisin aikavälille 7.30-22.00 ja lauantaisin klo 7.30 -15.30. Viikkotyöaika on 38,25 h /vko. Työsuhteessa noudatetaan JHL:n työehtosopimusta.

Tarjoamme:
Monipuolisen tehtävänkuvan ammattilaisten tiimissä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Tässä työssä
osaamisesi palkitaan kilpailukykyisellä palkkauksella (kiinteä kk palkka + työmyynnistä maksettava palkan osa). Saat pitkäaikaisen ja joustavan työn, jossa pystyt kehittämään omaa osaamistasi muun muassa yrityksen tarjoamien oppisopimuskoulutusten kautta. Työympäristö on siisti ja turvallinen.

Hakuprosessi:
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, tule mukaan hyvään porukkaan! Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian kotisivujemme www.workpower.fi kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö Elina Forssell: 0407069967/elina.forssell@workpower.fi 

Avainsanat: mekaanikko, ajoneuvoasentaja, raskas kalusto, teollisuus, kokopäivätyö, vakituinen