(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston mekaanikko
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

Olemme raskaan kaluston ja pakettiautokaluston autokorjaamo. Huollamme ja korjaamme kuorma-autot, pakettiautot, perävaunut ja työkoneet merkistä ja iästä riippumatta. Meiltä saat myös huollot ja korjauspalvelut henkilö- ja pakettiautoille. Raskone Oy:n liikevaihto oli 65,2 miljoonaa euroa vuonna 2018 ja työllistimme liki 500 henkilöä.”
Asiakkaamme, Raskone Oy, etsii raskaan kaluston mekaanikkoa monimerkkikorjaamolleen vakituiseen työsuhteeseen. Yrityksen omat merkkiedustukset ovat Iveco, MAN, SISU ja SOLARIS. Raskone Oy:n toimitilat sijaitsevat Tampereen Multisillassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työnkuvaus
Raskaan kaluston mekaanikkona tehtäväkenttäsi pitää sisällään raskaan kaluston runkoon, alustaan, moottereihin, päällirakenteisiin ja varusteisiin kohdistuvia huoltoja ja korjauksia. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan, vahvaa työmoraalia noudattaen. Osallistut päivittäisiin tehtäviin tiiviissä yhteistyössä lähitiimisi kanssa.

Tehtävässä menestymisen edellytykset
Etsimme esimerkiksi autoasentajan tai raskaan kaluston mekaanikon tutkinnon suorittanutta tekijää, jolta löytyy aiempaa kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä. Hydrauliikan ja sähkötekniikan tuntemuksen sekä jarrusovitusluvat katsomme eduksi. Toivomme hakijan omaavan motivoituneen ja joustavan asenteen työtä kohtaan, sekä oma-aloitteisen työotteen. Merkittäväksi eduksi katsomme hakijan aiemman tuntemuksen jostakin raskaan kaluston ajoneuvotekniikasta (esimerkiksi Iveco, Sisu, MAN, MB tai Volvo). Koska työtä tehdään kahdessa vuorossa aukioloaikojen puitteissa, edellytämme hakijalta valmiutta vuorotöihin sekä halukkuutta työskennellä myös lauantaisin. Työvuorot asettuvat arkisin aikavälille 7.30-22.00 ja lauantaisin klo 7.30 -15.30. Viikkotyöaika on 38,25 h /vko. Työsuhteessa noudatetaan JHL:n työehtosopimusta.

Tarjoamme
Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan ammattilaisten tiimissä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Tässä työssä osaamisesi palkitaan kilpailukykyisellä palkkauksella. Saat pitkäaikaisen ja joustavan työn, jossa pystyt kehittämään omaa osaamistasi muun muassa yrityksen tarjoamien oppisopimuskoulutusten kautta.

Hakuprosessi
Jos tunnistit itseni kuvauksesta, tule mukaan hyvään porukkaan! Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian kotisivujemme www.workpower.fi kautta. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse WorkPowerin yhteyshenkilöille osoitteeseen lasse.lehtinen@workpower.fi tai mira.salomaa@workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta. Lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenköt asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen puh. 040 676 2121 tai HR-konsultti Mira Salomaa puh. 045 132 0405.

Avainsanat: mekaanikko, ajoneuvoasentaja, raskas kalusto, teollisuus, kokopäivätyö, vakituinen.