(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston mekaanikko
Volvo Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018

Etsimme osaavan tiimimme vahvistukseksi Jyväskylän Volvo Truck Centeriin kahta kokemuksella kuorrutettua

RASKAAN KALUSTON MEKAANIKKOA

Jyväskylän korjaamo on keskisuuri paikka asemoitua rautaiseksi Volvon mekaanikoksi. Kahdeksantoista hengen mekaanikkoporukkamme kaipaa uusia työkavereita, joilla työhanskat pysyvät kädessä vaativammissakin tilanteissa ja huumori kukkii.

Jotta pääset heti tekemään työtäsi tehokkaasti ja turvallisesti, järjestämme sinulle työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen, jonka lisäksi teemme kanssasi koulutussuunnitelman kehittymisesi tueksi. Tutustut rauhassa taloomme, tapaamme toimia ja suoritat vaaditut pätevyydet korjata ja huoltaa merkkejämme. Monipuoliset työt antavat sinulle tilaisuuden työskennellä erilaisten teknisten pähkinöiden parissa, ansaita hyvin ja kehittyä ammatillisesti. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuutta ammattilliseen tutkintoon oppisopimuksella samalla tienaten, jos haluat vielä hankkia pätevyyksiä. Haluamme antaa sinulle kaikki eväät onnistua työssäsi ja ansaita hyvin.

Volvo huoltokoulumme tarjonta Vantaalla pitää sinut tehtävien tasalla.

Sinun profiilisi:

  • Tekninen pohjakoulutus ja kokemusta raskaasta kalustosta
  • Halua tehdä työt paremmin kuin hyvin
  • Tuot mukanasi hyvää henkeä työyhteisöön

Meidän profiilimme:

  • Mukavat ja osaavat työkaverit 
  • Työtäsi arvostavat asiakkaat ja työnantaja 
  • Ison organisaation edut, tuki ja turva 
  • Oman huoltokoulun alan paras koulutustarjonta 

Haluamme tehdä asiat Volvolla mutkattomasti ja helposti. Siksi meille töihin tuleminen on myös yksinkertaista. Jotta saamme sinuun yhteyttä, jätä vähintään puhelinnumerosi osoitteeseen rekrytointi@volvo.com tai lähetä se tekstarilla numeroon p. 050 448 5500, niin me soitamme takaisin sinulle päin. Voit myös täyttää hakemuksesi osoitteessa www.volvotrucks.fi/tyopaikat. Hakuaika päättyy 15.3.2018.

Lisätietoja tehtävästä ja talosta antaa Markus Hämäläinen, puh. 010 655 6639.