(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston mekaanikko Raskone Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Autoalan moniosaaja Raskone Oy keskittyy siihen, että kuorma- ja pakettiautot sekä perävaunut kiertävät tehokkaasti teillä. Olemme valtakunnallinen monimerkkikorjaamoketju, joka hoitaa ajoneuvokaluston kunnossapidon niin alustan, päällirakenteiden kuin varusteiden osalta. Monipuolisen toiminnan ja palvelun avulla kalusto pysyy kattavasti hyvässä kunnossa. Hyötyajoneuvojen lisäksi myös henkilöautojen korjaamotoiminnot ovat osa liiketoimintaamme.

 

Haemme nyt RASKAAN KALUSTON MEKAANIKKOA Tampereen Raskoneelle vakituiseen työsuhteeseen

 

Raskaan kaluston mekaanikkona työskentelet raskaan kaluston huoltojen ja korjausten parissa monimerkkikorjaamollamme. Omat merkkiedustuksemme ovat IVECO, MAN ja SISU. Tampereen toimipisteemme sijaitsee Multisillassa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa aukioloaikojemme puitteissa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työkokemuksesi kautta sinulla on vaadittava ajoneuvotekniikan ammattitaito. Sinulla on jo kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä. Hydrauliikan ja sähkötekniikan tuntemuksesi sekä jarrusovitusluvat katsomme eduksesi. Hakemallamme mekaanikolla on motivoitunut ja joustava asenne työhön sekä oma-aloitteinen työote.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan ammattilaisten tiimissä, mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Myös oppisopimuskoulutuksen mahdollisuus tarjotaan työn ohelle lisäkouluttautumisesta kiinnostuneille. Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, tule mukaan hyvään porukkaan!

 

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi 25.8. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi