(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston kokoonpanotyöntekijä, Arctic Machine Oy
Arctic Machine Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Arctic Machine Oy:lle KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ heinä-elokuussa alkavaan sesonkiin!

Arctic Machine Oy on ympärivuotiseen käyttöön suunniteltujen tienhoitoautojen ja tienhoitolaitteiden valmistaja. Arctic Machine tarjoaa tuotteitaan tiekäyttöön, rautateille ja lentokentille. He ovat ainoa Pohjois-Eurooppalainen valmistaja joka pystyy varustelemaan kokonaisen tienhoitoauton omilla laitteillaan ympärivuotiseen käyttöön.

Työssäsi toimit tienhoitolaitteiden kokoonpano- ja asennustehtävien eri vaiheissa. Työnkuvasi muokkautuu aiemman kokemustaustasi mukaan, joten voit olla aloittelija tai jo pidempään raskaan kaluston parissa työskennellyt ammattilainen.

Odotamme sinulta:

- Työ- ja/tai harrastustaustaa ajoneuvojen parista
- Tiimityötaitoja
- Aktiivista ja oma-aloitteista työotetta
- Mahdollisuutta työskennellä kahdessa vuorossa

Eduksi katsotaan ajoneuvoasentajan koulutus sekä kuvien lukutaito. Lisäksi aiempi kokemus sähkö- ja hydrauliikka-asennuksista katsotaan eduksi!

Kiinnostaisiko sinua päästä työskentelemään kansainväliseen, mutta kotimaiseen vientiyritykseen, joka on alallaan Euroopan paras ja jonka laitteissa oleva teknologia, äly, softa ja tiedonkeruuratkaisut ovat aivan omaa luokkaansa?

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen lokakuulle saakka, jonka jälkeen jatkosopimus on mahdollinen. Palkkaus on kilpailukykyinen osaamisesi mukaan.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, toimithan ripeästi jättämällä hakemustietosi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylä, 0443346292, essi.seppanen@go-on.fi.