(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston kokoonpanija Movax Oy:lle
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Asiakkaamme Movax Oy etsii riveihinsä raskaan kaluston kokoonpanijaa Hämeenlinnaan. Movax Oy on edistyksellisten paalutuslaitteiden valmistukseen erikoistunut menestyksekäs vientiyritys.

Etsimällämme henkilöllä on jo mielellään kokemusta raskaan kaluston asennuksesta ja ymmärrystä hydrauliikasta. Kokemus nostureiden avulla tehtävästä kokoonpanotyöstä on myös eduksi.

Koulutustaustana voi olla esimerkiksi raskaan kaluston asentaja tai hydrauliikkaan pohjautuva koulutus, mutta tärkeimpänä hakukriteerinä pidämme reipasta ja oma-aloitteista työotetta, sekä halua ja innokkuutta kehittyä raskaan puolen kokoonpanon ammattilaiseksi.

Työtä tehdään kokoaikaisesti ja työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Movax Oy kuuluu maailman johtaviin yrityksiin alallaan ja tarjoaa mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän sekä nykyaikaiset työvälineet menestyksekkäässä yrityksessä, jossa panostetaan tuotteiden ja palveluiden jatkuvaan kehitykseen.

Kiinnostuitko tehtävästää? Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Elisa Seppälä puh. 0505495000 arkisin klo 8-16 välillä, tai sähköpostitse elisa.seppala@nordic.fi.