(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston jarrusovittaja
Bernitz Huolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Bernitz Huolto on 2017 Jyväskylään perustettu raskaan kaluston huoltoyritys. Yritys on taloudellisesti vakaa ja toimintaa johdetaan hyvin. Tilauskanta on iso ja yritys vahvassa kasvussa. Keväällä 2020 valmistui uusi 1500 m2 kokoinen halli ja töitä tehdään valoisassa ja siistissä ympäristössä. Toimintaan ja kasvuun panostetaan vahvasti koko ajan. Kasvussa ja kehityksessä halutaan nyt siirtyä seuraavalle tasolle.

Uudessa hallissa odottaa tuliterä dynamometri käyttäjää!!

Onko sinulla kokemusta ja osaamista raskaan kaluston jarrusovittajan työstä?

Tekemisestä saatu kokemus on nyt arvokkaampaa kuin näytöt paperilla.

Toki arvostamme myös monipuolista osaamista. Mekaniikka ja hydrauliikkaosaaminen on eduksi ja jos sinulla on osaamista kuorma-autojen paineilmajärjestelmistä, alustatöistä ja huolloista, niin aina vaan paranee. Toivomme myös, että sinulla on valmiudet tehdä kaksivuorotyötä.

Tiimi on pieni ja työssä pärjää oma-aloitteinen ja innostunut työntekijä.

Työt alkavat heti ja työsopimus on vakituinen. Adecco auttaa rekrytoinnissa, mutta työsopimus tehdään Bernitz Huollon kanssa.

Miksi Bernitzille kannattaa tulla?

Bernitzin taloudellinen tilanne on hyvä ja tasapainossa. Yrityksessä pystytään panostamaan toiminnan kehittämiseen. Bernitzillä pääset mukaan vauhdikkaasti kasvavan yrityksen toimintaan jo alussa.

Ammattilaisellee maksetaan osaamisen mukaista, kilpailukykyistä palkkaa. Tehtävät ovat vaihtelevia ja tässä sinulla on hyvä mahdollisuus kehittää omaa uraasi alalla.

Petteri, yrityksen omistajana ja vetäjänä, on jämpti, napakka ja pitää niin talouden kuin työympäristön kunnossa. Toiminnassaan hän arvostaa joustavuutta puolin ja toisin. Myös työvälineisiin ja työympäristöön investoidaan. Muutenkin kaveri on hyvä tyyppi.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, niin soittele Tealle p. 0400 451 039. Hae paikkaa hakemuksessa olevan linkin kautta.