(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston huoltoasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2020

Etsimme asiakasyritykseemme huoltoasentajaa raskaan kaluston huoltotehtäviin. Työpiste sijaitsee Tampereen alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Asiakkaamme on vakavarainen yritys, joka tarjoaa modernit työtilat sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan.

Tehtävänkuvaus

Työnkuvaasi kuuluu muun muassa raskaan kaluston huoltoasennustehtävät, vian etsintä ja sähkövikojen korjaukset. Taustaltasi voit olla esimerkiksi vankan sähkö-tuntemuksen omaava automekaanikko. Harrastuneisuus erilaisten moottoriajoneuvojen parissa katsotaan vahvaksi eduksi hakijalle, kuten myös kuvanlukutaito.

Edellytämme hakijalta hyvää työasennetta ja halua tehdä annetut tehtävät huolellisesti. Lisäksi toivomme ripeitä käsiä ja nopeita hoksottimia. Palikat pysyvät käsissäsi. Sinulla on tiimipelaajan taitoja, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön. Omaat halun kehittyä työssä ja luontaisen innokkuuden pysyä ajan hermoilla kehityksessä.

Tarjoamme

Työs alkaa 4 kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen hyvä tekijä vakinaistuu yrityksen omille kirjoille. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan tammikuun 2020 aikana.

Hakuprosessi:

Kuulisimme mielellämme sinusta, joten mikäli kiinnostuit, käy täyttämässä hakemuksesi kotisivujemme kautta. Halutessasi voit hakea työtehtävää myös lähettämällä meille hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen mira.salomaa@workpower.fi tai lasse.lehtinen@workpower.fi.

Lisätiedot tarvittaessa:

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen / lasse.lehtinen@workpower.fi, puh. 040 676 2121

HR-konsultti Mira Salomaa / mira.salomaa@workpower.fi, puh. 045 132 0405

Avainsanat: automekaanikko, sähköasentaja, raskas kalusto, kokopäivätyö, Tampere