(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston huoltoasentaja (Lempäälä)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Etsimme asiakkaallemme nyt vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista 

RASKAAN KALUSTON HUOLTOASENTAJAA.

Saatat olla parhaillaan alan töissä, harkitset uuteen ympäristöön siirtymistä, pidät välivuotta muissa tehtävissä tai olet pienyrittäjä, joka voisi tehdä lisää töitä kauttamme.

Odotamme sinulta:

  • työkokemusta raskaan kaluston asentamisesta tai huoltamisesta
  • alalle soveltuvaa koulutusta
  • hydrauliikan ja pneumatiikan hyvää tuntemusta
  • hyviä ongelmanratkaisutaitoja

Olet myös huolellinen, aikaansaava ja hyvä tiimityöntekijä. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, sähköpätevyydet katsomme eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle ison talon edut, pääset vakavaraiseen yritykseen töihin ja palkkakin on neuvoteltavissa. Olemme joustava työnantaja!

Työ on kokoaikainen päivätyö klo 7-15.30, joustavalla työajalla. Palkkaus pohjautuu kiinteistöpalvelualan TES:iin, mutta on neuvoteltavissa. Työsuhde alkaa vakituisena vuokratyösuhteena ja sinulla on mahdollisuus siitä siirtyä yritykseen vakituiseksi työntekijäksi jo 4 kuukauden jälkeen.

Oletko etsimämme henkilö? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501. Täytä hakemus tai soita itsesi suoraan haastatteluun!


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.