(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston erikoisosaaja
Oy Pohjolan Liikenne Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Etsimme Helsingin linja-autokorjaamollemme kokenutta raskaan kaluston erikoisosaajaa varmistamaan mm. aamuliikenteen käynnistymisestä. Työ vaatii kokemusta  mm. LIJ- rahastuslaitteista ja ovijärjestelmistä. Työ on itsenäistä ja se vaatii hyvää yhteistyötä liikennepuolen kanssa.

Kalustoomme kuuluu HSL-alueella Scania, Volvo, Iveco, VDL ja Solaris -merkkisiä kaupunkiliikenteen linja-autoja sekä kasvava joukko täyssähkölinja-autoja. Täyssähkölinja-autot ovat Yutong- ja VDL-merkkisiä. 

Toivomme, että sinulla on työkokemusta ja osaamista raskaan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta. Linja-autokalustoon liittyvä kokemus ja sähkötöiden tuntemus luetaan sinulle eduksi. 

Työaika on MA – PE 05.00 – 13.30. Edellytämme myös C-luokan ajokorttia.
 
Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja modernit työvälineet sekä erittäin nykyaikaiset työskentelytilat maamme uudenaikaisimmalla linja-autovarikolla. Palkkaus sopimuksen mukaan. Lisäksi tarjoamme käyttöösi VR-konsernin liikunta- ja virkistysedut. Tehtävässä aloitus sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavalle henkilölle voidaan tehdä työhöntulotarkastuksen yhteydessä huumausaineseula työterveyshuollossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Pauli Halonen, puh. 040 8623 753 (arkisin).
 
Jätäthän hakemuksesi viimeistään 20.09.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa jättää pian. 

Linja-autoyhtiö Pohjolan Liikenne harjoittaa sopimus-, lähi- ja paikallisliikennettä ja on osa VR Groupia. Yhtiö kuljettaa vuodessa noin 40 miljoonaa asiakasta 1 250 joukkoliikenteen ammattilaisen ja 570 bussin voimin. Kestävän liikennöimisen tiennäyttäjänä Pohjolan Liikenne uudistaa jatkuvasti kalustoaan ja hyödyntää ratkaisuissaan uusinta ja puhtainta teknologiaa. Suomessa Pohjolan Liikenne on sähköisen bussiliikenteen edelläkävijä.