(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston asentajia, Vantaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme nyt asiakasyrityksellemme useampia raskaan kaluston asentajia Vantaalle.


Etsimillämme henkilöillä on alan koulutus ja/tai mielellään jonkin verran työkokemusta korjaamo- tai metallialalta. Otamme haussa huomioon myös vasta työuransa alussa olevat asentajat, joilla asenne ja perustiedot ovat kohdallaan.


Koulutustaustana voi olla esimerkiksi raskaankaluston asentaja, auton asentaja tai automaatioon ja hydrauliikkaan pohjautuva koulutus, mutta tärkeimpänä hakukriteerinä pidämme reipasta ja oma-aloitteista työotetta, sekä halua ja innokkuutta kehittyä raskaan kaluston asennuksen ammattilaiseksi.


Työ on 3-vuorotyötä sijoittuen välille ark. 06 – 22, jonka lisäksi joka 6. lauantai on töitä klo 07 - 15. Lauantaivuoron jälkeinen perjantai on arkivapaa, jolla korvataan tuo lauantain työvuoro. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työn mukavassa työympäristössä, sekä osaamisesi mukaan määräytyvän, kilpailukykyisen palkan.


Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.