(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston asentajia, Turku
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme nyt asiakasyrityksellemme raskaankaluston asentajia Turkuun.


Etsimillämme henkilöillä on mielellään jo useamman vuoden kokemus raskaankaluston asennuksesta, mutta otamme haussa huomioon myös vasta työuransa alussa olevat asentajat, joilla asenne ja perustiedot ovat kohdallaan.

Koulutustaustana voi olla esimerkiksi raskaankaluston asentaja, auton asentaja, automaatioon tai hydrauliikkaan pohjautuva koulutus, mutta tärkeimpänä hakukriteerinä pidämme reipasta ja oma-aloitteista työotetta, sekä halua ja innokkuutta kehittyä raskaankaluston asennuksen ammattilaiseksi. 

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja kykyä ymmärtää englanninkielisiä työohjeita.

Korjaamopuolen-, sähköpuolen- ja/tai hydrauliikan osaaminen katsotaan eduksesi ja näkyy näin ollen myös lisäansioina.

Työtä tehdään kokoaikaisesti ja 1-vuorossa päivätyönä. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työn mukavassa työympäristössä, sekä osaamisesi mukaan määräytyvän, kilpailukykyisen palkan.


Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic henkilöstöpalveluiden Petra Kaitonen, 0504752050.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.