Raskaan kaluston asentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään raskaan kaluston asentajia.

Työnkuvaus:
Raskaan kaluston asentajana tehtäväsi pitää sisällään ammattiliikenteen ajoneuvokaluston, niin autojen, perävaunujen kuin työkoneiden huollot. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan. Osallistut päivittäisiin tehtäviin yhteistyössä työtiimisi kanssa.

Tehtävässä menestymisen edellytykset:
Etsimme esimerkiksi autoasentajan tai raskaan kaluston mekaanikon tutkinnon suorittanutta tekijää, jolta löytyy aiempaa kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä. Hydrauliikan ja sähkötekniikan tuntemuksen sekä jarrusovitusluvat katsomme eduksi. Toivomme hakijan omaavan motivoituneen ja joustavan asenteen työtä kohtaan, sekä oma-aloitteisen työotteen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, klo 7-15 ja 14-22.

Tarjoamme:
Monipuolisen tehtävänkuvan ammattilaisten tiimissä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Saat pitkäaikaisen ja joustavan työn, jossa pystyt kehittämään omaa osaamistasi sekä mahdollisesti myös kouluttautumaan lisää. Työympäristö on ajanmukainen, siisti ja turvallinen. Palkkaus määräytyy osaamisen ja työkokemuksen mukaan.

Hakuprosessi:
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, tule mukaan hyvään porukkaan! Olemme kiinnostuneita kuulemaan osaamisestasi. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot hoituvat WorkPowerin kautta.

Lisätietoja:
Elina Forssell
elina.forssell@workpower.fi
040 706 9967Avainsanat: ajoneuvoasentaja, raskas kalusto, teollisuus, vakituinen työ

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499354
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä