(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston asentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Asiakasyrityksemme etsii Kuopioon raskaan kaluston asentajaa.

Työsuhde on määräaikainen kesäkuun loppuun saakka, mutta oikean henkilön löytyessä on mahdollisuus jatkoon.

 

Odotamme hakijalta autonasentajan koulutusta sekä vähintään kahden vuoden työkokemusta raskaan- tai kevyen kaluston huoltotöistä. Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy aitoa kiinnostusta työskennellä raskaan kaluston parissa ja sinulla on hyvä asenne työntekoa kohtaan.

 

Työ sisältää jonkin verran nostoja, mutta työssä suoriutumiseen riittää kohtalainen fyysinen peruskunto. Työvuorot ajoittuvat klo 7-18 välille ja viikonloput ovat pääosin vapaita, lauantaivuoroja on lähtökohtaisesti kuukauden välein.

 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, mahdollisuuden olla osa asiantuntevaa työyhteisöä sekä kehittää omaa ammattitaitoasi raskaan kaluston parissa.

Työnantajanasi työsuhteessa on RTK-Henkilöstöpalvelu. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen ja laajan terveyshuollon muodossa.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.