Raskaan kaluston asentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Etsimme asiakkaallemme raskaan kaluston asentajaa


Työnkuvaus:
Raskaan kaluston asentajana työtehtäväsi ovat monipuoliset. Toimenkuvana voi olla mm. katsastustarkastukset, jarruremontit, sähkö, paineilma ja jousitustyöt yms. huollot ja korjaukset. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan, vahvaa työmoraalia noudattaen. Osallistut päivittäisiin tehtäviin tiiviissä yhteistyössä lähitiimisi kanssa.

Tehtävässä menestymisen edellytykset:
Etsimme esimerkiksi autoasentajan tai raskaan kaluston mekaanikon tutkinnon suorittanutta tekijää, jolta löytyy aiempaa kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä. Hydrauliikan ja sähkötekniikan tuntemuksen sekä jarrusovitusluvat katsomme eduksi. Toivomme hakijan omaavan motivoituneen ja joustavan asenteen työtä kohtaan, sekä oma-aloitteisen työotteen. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta odotamme, että hakijalta löytyy kuitenkin valmiutta myös vuorotöihin. 

Tarjoamme:
Monipuolisen tehtävänkuvan ammattilaisten tiimissä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Tässä työssä
osaamisesi palkitaan hyvällä palkkauksella ja bonuksella. Saat pitkäaikaisen ja joustavan työn, jossa pystyt kehittämään omaa osaamistasi. Työympäristö on siisti ja turvallinen.

Hakuprosessi:
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, tule mukaan hyvään porukkaan! Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja yrtyksestä annamme haastattelun yhteydessä. 

Jäikö kysyttävää? 

Ota silloin yhteyttä HR-konsultti Elinaan, 0407069967/elina.forssell@workpower.fi 

Avainsanat: ajoneuvoasentaja, raskas kalusto, teollisuus, kokopäivätyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1397353
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä