(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston asentaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Haemme asiakkaallemme Ouluun

RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA

Haemme henkilöä, jolla olisi jo hieman kokemusta raskaamman kaluston asennuksen tehtävistä. Oli kyse sitten maatalouden, teiden kunnossapidon, maarakennuksen tai logistiikan kalustosta, olemme kiinnostuneita osaamisestasi! Jos kaipaat helteisiin uusia tuulia, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan mahdollisuuksistasi!

Langat pysyvät käsissäsi moninaisissakin asennustehtävissä eikä sesonkien tuoma työkuorman vaihtelu aiheuta ylimääräistä stressiä. Osaat organisoida omaa työtäsi ja teet työtä aktiivisella asenteella. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia.

Tehtäviisi kuuluu työkoneiden erilaiset huoltotyöt. Teet tiivistä yhteistyötä korjaamopäällikön kanssa, osaat toimia asiakaspalvelun parissa ja omalla asiantuntevalla otteellasi kehität palveluja ja työtapoja.

Tarjoamme sinulle työpaikan tekevässä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä sopimuspalkan. Työn aloitus on sovittavissa, niin ikään palkkaus on sopimuskysymys.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on lähettää hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi 16.7.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 0406493121 (lomalla 26.6.-5.7.2020).