(Poistunut julkaisusta)

Raskaan kaluston asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Etsimme osaavaa asentajaa raskaan kaluston pariin

Työnkuva

Toimit viiden hengen mekaanikkoporukassa raskaan kaluston huolto- ja korjaustehtävissä. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, yhden työn kesto vaihtelee tunnista muutamaan päivään riippuen vaurion laajuudesta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja lauantaisin. Päivystystyötä voit tehdä halutessasi.

Tarjoamme sinulle

Työpaikkasi olisi vakavarainen, koko Suomen alueella toimiva, kasvava ja kehittyvä yritys. Työ on innostavaa ja haasteellista. Yrityksessä panostetaan työskentely-ympäristöön ja ergonomiaan. Saat kiinteän kuukausipalkan ja tulokseen perustuvan palkkion, joka vaihtelee satasista jopa tuhanteen euroon! Tässä tilaisuutesi päästä perushyvällä työllä mukaviin ansioihin. 

Toivomme sinulta

Sinulla on ammatissa tullutta osaamista tai alan koulutusta. Olet periksiantamaton ja ripeä toimissasi, haluat tehdä mekaanikon työtä ja olla siinä yksi parhaista osaajista.  Toivomme että sinulla on halua kehittyä ja onnistua sekä omaat nuhteettoman taustan.

Hakuprosessi

Haku tapahtuu Workpowerin kautta, mutta työllistyt suoraan asiakkaamme kirjoille. Aloitus on mahdollisimman pian. Jos jäit miettimään vielä jotain, voit ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen.

HR-konsultti Elina Forssell

04047069967

elina.forssell@workpower.fi